Al meer dan 50 jaar vakmanschap.

Geen probleem!

In onze drukkerij staat alles in het teken van kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid. We beschikken over moderne machines, waarmee we van de digitale bestanden rechtstreeks offsetplaten kunnen belichten. Hierdoor is de uiteindelijke afdruk scherper en constanter zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën. Graag brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit en/of nodigen u uit voor een bezoek aan onze drukkerij.

De prepress afdeling is voorzien van een modern computerpark. Van ontwerp naar proef tot drukplaat of digitale media. In de drukkerij wordt het merk Heidelberg sterk vertegenwoordigd. Deze Duitse drukpersen met een grote naamsbekendheid zijn zeer betrouwbaar en innovatief. Onze digitale printer print zowel in kleur als zwart-wit van kleine tot grote oplagen.

We printen en kopiëren op een grote verscheidenheid aan papiersoorten. Verdere afwerkingsmogelijkheden zoals vouwen, boren, pregen, rillen en stansen doen wij ook. Mede hierdoor is de doorlooptijd van de orders kort, zodat we snel kunnen leveren.

 

Referenties

Klantvriendelijk & persoonlijk

Klantgerichtheid is het kernwoord van onze onderneming. Wij bouwen een vertrouwensband op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Wij bespreken uw wensen en geven advies tijdens het gehele proces van het ontwerp tot aan de bezorging.

Hoogste Kwaliteit

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Door ons moderne machinepark kan Drukkerij Bakker aan alle wensen van de klant voldoen. Door onze kennis, ervaring en door het gebruik van de beste producten, leveren wij het allerbeste resultaat.

Kennis

Drukkerij Bakker staat garant voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring. Of het nou gaat om drukwerk, printwerk of design; Drukkerij Bakker weet het!

Enthousiast

Wij vertalen al uw ideeën naar drukwerk. Elke uitvoering is mogelijk, van glanzend tot mat, dik of dun papier, in alle vormen en maten. Of u nu een huisstijl, visitekaartjes, folder of een boek wilt laten drukken, wij staan graag voor u klaar. En verzorgen uw druk- en printwerk, van het ontwerp tot aan de bezorging.

Snelle levering

Heeft u een spoedklus, dan helpen wij u om uw order zo snel mogelijk af te krijgen. Wij brengen dit graag bij u langs, of dit nou in Roelofarendsveen of ergens anders in het land is. Heeft u een opdracht die niet direct af hoeft te zijn, dan bespreken we wanneer u tijd heeft om uw product op te halen, of wanneer het drukwerk bij u bezorgd kan worden.

Recensies & aanbevelingen

Lees meer