Ontwerpen die meer zeggen dan woorden.

Ontwerpstudio voor vormgeving en opmaak van uw drukwerk

Naast onze drukkerij hebben wij ook een eigen ontwerpstudio. Onze vormgevers beschikken niet alleen over de technische middelen, maar ook over de nodige kennis en ervaring om uw drukwerk op te maken en vorm te geven.

Of het nu gaat om het maken van illustraties, beeldbewerking, het ontwikkelen van een nieuwe huisstijl, of het ontwerp van een logo. In onze ontwerpstudio geven we vorm aan al deze producten om tot het door u gewenste resultaat te komen. Van ontwerp naar proef tot drukplaat of digitale media.

Persoonlijk advies maakt een wereld van verschil

Met design kunt u uw ideeën in verschillende media visueel vormgeven. Een uitdagende, maar creatieve klus. Wij werken samen met onze klanten vanuit kennis, visie en enthousiasme om zo tot de meest diverse creatieve en/of commerciële uitingen te komen.

Huisstijl ontwerpen

Wilt u een huisstijl ontwerpen, of heeft u al een huisstijl die u wilt laten drukken?  Bij Drukkerij Bakker kan het beiden. Onze grafisch vormgevers kunnen samen met u een huisstijl voor uw bedrijf ontwerpen, maar ook het drukken van een bestaande huisstijl is mogelijk.

Zin om eens te praten?

Heeft u een idee, maar weet u niet hoe u dat met behulp van druk- of printwerk kan realiseren? Wij staan graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Patrick BakkerPrepress afdeling & OntwerperContact Patrick
Neem contact op 

Klantvriendelijk & persoonlijk

Klantgerichtheid is het kernwoord van onze onderneming. Wij bouwen een vertrouwensband op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Wij bespreken uw wensen en geven advies tijdens het gehele proces van het ontwerp tot aan de bezorging.

Hoogste Kwaliteit

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Door ons moderne machinepark kan Drukkerij Bakker aan alle wensen van de klant voldoen. Door onze kennis, ervaring en door het gebruik van de beste producten, leveren wij het allerbeste resultaat.

Kennis

Drukkerij Bakker staat garant voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring. Of het nou gaat om drukwerk, printwerk of design; Drukkerij Bakker weet het!

Enthousiast

Wij vertalen al uw ideeën naar drukwerk. Elke uitvoering is mogelijk, van glanzend tot mat, dik of dun papier, in alle vormen en maten. Of u nu een huisstijl, visitekaartjes, folder of een boek wilt laten drukken, wij staan graag voor u klaar. En verzorgen uw druk- en printwerk, van het ontwerp tot aan de bezorging.

Snelle levering

Heeft u een spoedklus, dan helpen wij u om uw order zo snel mogelijk af te krijgen. Wij brengen dit graag bij u langs, of dit nou in Roelofarendsveen of ergens anders in het land is. Heeft u een opdracht die niet direct af hoeft te zijn, dan bespreken we wanneer u tijd heeft om uw product op te halen, of wanneer het drukwerk bij u bezorgd kan worden.

Recensies & aanbevelingen

Lees meer