Kwaliteitsdrukkerij voor al uw druk- en printwerk, van voorbereiding tot afwerking.

Recensies & aanbevelingen

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u welke manier van drukken het beste geschikt is voor uw product? Stel uw vraag aan Edward. Hij helpt u graag op weg.

Edward BakkerKlantenrelatie en orderbegeleidingContact Edward
Neem contact op 

Klantvriendelijk & persoonlijk

Klantgerichtheid is het kernwoord van onze onderneming. Wij bouwen een vertrouwensband op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Wij bespreken uw wensen en geven advies tijdens het gehele proces van het ontwerp tot aan de bezorging.

Hoogste Kwaliteit

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Door ons moderne machinepark kan Drukkerij Bakker aan alle wensen van de klant voldoen. Door onze kennis, ervaring en door het gebruik van de beste producten, leveren wij het allerbeste resultaat.

Kennis

Drukkerij Bakker staat garant voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring. Of het nou gaat om drukwerk, printwerk of design; Drukkerij Bakker weet het!

Enthousiast

Wij vertalen al uw ideeën naar drukwerk. Elke uitvoering is mogelijk, van glanzend tot mat, dik of dun papier, in alle vormen en maten. Of u nu een huisstijl, visitekaartjes, folder of een boek wilt laten drukken, wij staan graag voor u klaar. En verzorgen uw druk- en printwerk, van het ontwerp tot aan de bezorging.

Snelle levering

Heeft u een spoedklus, dan helpen wij u om uw order zo snel mogelijk af te krijgen. Wij brengen dit graag bij u langs, of dit nou in Roelofarendsveen of ergens anders in het land is. Heeft u een opdracht die niet direct af hoeft te zijn, dan bespreken we wanneer u tijd heeft om uw product op te halen, of wanneer het drukwerk bij u bezorgd kan worden.