De mooiste verpakkingen in elke oplage

Verpakkingen

Bij elk product hoort een passende verpakking. De verpakking is het eerste wat een klant ziet wanneer hij uw product koopt of bestelt. Een verpakking dient daarom niet alleen ter bescherming van het product zelf, maar is ook bedoeld om het product iets extra’s te geven. Maak uw verpakking herkenbaar door de opdruk (met uw eigen logo), de kleuren of door het materiaal. Zo geeft u uw product de gewenste uitstraling en springt uw product eruit voor de klant.

Verpakkingsmateriaal op maat

Bij onze drukkerij kunt u terecht voor verpakkingen op maat. In de stijl die bij uw merk past, die uw product beschermt en gemaakt van materiaal dat makkelijk te hanteren en te vervoeren is.

Verpakkingen bestellen kan op twee manieren. U levert een bestand aan en geeft aan hoe de verpakking eruit moet komen te zien, of u schakelt ons in om u te helpen bij het ontwerp. Wij denken graag met u mee om de etiketten te voorzien van uw logo, contactgegevens, de juiste kleuren en het juiste formaat. Naast uw logo kan ook andere belangrijke informatie op de verpakking geplaatst worden.

Doordat wij over onze eigen drukpersen en stansmachines beschikken, kunnen wij in heel Nederland snel leveren. Of het nu gaat om een kleine of een grote oplage.

Zo spoedig mogelijk een passende offerte!

Graag brengen wij vrijblijvend een offerte voor u uit en/of nodigen u uit voor een bezoek aan onze drukkerij

Etiketten, labels & wetglue / natsterk blikwikkels

Bent u op zoek naar etiketten of labels van hoogwaardige kwaliteit? Ook dan zit u bij ons op het juiste adres. Etiketten zijn er in talloze soorten en maten, met verschillende functies en toepassingen. Zo zijn er bijvoorbeeld aanlijmetiketten en zelfklevende etiketten. Welk materiaal kiest u? Maar ook welke belijming, welke afwerking, en moeten de etiketten voorzien zijn van speciale vouwen of snijlijnen? Die vele verschillende opties, maakt het misschien lastig kiezen. Wij denken graag met u mee en adviseren u over de beste mogelijkheden voor uw etiketten.

Écht maatwerk met o.a. natsterk papier

Een van de vele voorbeelden van materiaal dat u kunt kiezen en waar we vaak mee werken is natsterk papier. Natsterk papier is papier dat ook als het nat wordt voor het grootste deel zijn sterkte behoudt. Hierdoor is dit materiaal heel geschikt voor o.a. flesetiketten en blikwikkels.

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u welke manier van drukken het beste geschikt is voor uw product? Wij helpen u graag op weg.

Openingstijden:
ma t/m do: 06:00 - 17:00 uur
vrijdag: 06:00 - 16:30 uur

info@drukkerij-bakker.nl
071 331 45 23

Drukkerij Bakker maakt o.a.

  • Private label etiketten
  • Etiketten aanlijm
  • Etiketten natlijm
  • Etiketten wet glue
  • Etiketten natsterk
  • Etiketten zelfklevend
  • Blikwikkels
  • Kopkaarten
  • Bijsluiters
  • Labels
Etiketten & Verpakkingen
Etiketten & Verpakkingen
Etiketten & Verpakkingen
Etiketten & Verpakkingen

Afwerking & bewerkingen

Drukkerij Bakker heeft de mogelijkheid om uw drukwerk net dat beetje extra’s te bieden. Wij staan voor kwaliteit en bieden verschillende mogelijkheden voor afwerking om uw drukwerk extra uitstraling te bieden. Een mooi visitekaartje richting uw doelgroep. Wij passen diverse afwerkingsmethodes toe bij uw drukwerk.

Lees verder

Recensies & aanbevelingen

Lees meer