Drukkerij Bakker, al meer dan 50 jaar vakmanschap.

In onze drukkerij staat alles in het teken van kwaliteit, snelheid en klantvriendelijkheid

Drukwerk is niet standaard, maar maatwerk dat naadloos aansluit op uw behoeften. De mogelijkheden zijn ongelimiteerd. In papierkeuze, druktechniek en afwerking. Daarom is Drukkerij Bakker al jaren de vaste printpartner van de regio Kaag en Braassem, maar ook daarbuiten.

Drukkerij Bakker drukt en print alles. Van briefpapier en visitekaartjes tot brochures, manuals, posters, billboards en nog veel meer.

Ook om flyers te laten drukken bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over alle technieken, zodat we een onafhankelijk advies kunnen geven. Soms is offset de beste keuze, maar soms ook digitaal drukwerk.

Offset drukwerk

U kunt bij ons terecht voor al het denkbare drukwerk. Offset drukwerk is geschikt voor drukwerk in grotere oplagen (zoals flyers, folders en posters) met topkwaliteit als eindresultaat. Want een mooi ontwerp moet ook nog goed tot uiting komen in het drukwerk. Als all-service drukkerij hebben we offsetpersen staan, waarop wij al uw drukwerk maken. Wij zijn in staat om grote oplages te drukken die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dit doen wij voor bedrijven en overheidsinstellingen, maar ook voor ZZP’ers en particulieren. We drukken de oplages in een diversiteit aan vormen, van 1 PMS kleur tot full colour, zo gewenst met een of meer steunkleuren (zoals goud). Wanneer het product af is, kan het bij u afgeleverd worden of slaan wij uw drukwerk op in ons magazijn, zodat u al uw drukwerk altijd op voorraad heeft.

Digitaal printen

U kunt ook kleine oplages snel en voordelig bij ons bestellen. Voor drukwerk in kleinere oplagen hebben wij digitale printers. Deze leveren afdrukken af van hoogwaardige kwaliteit. Een ander belangrijk voordeel is dat de druktijden van digitaal drukken korter zijn dan bij offsetdrukwerk.

Digitaal printen wordt voornamelijk toegepast bij kleinere oplages. Daarnaast is digitaal drukken geschikt voor gepersonaliseerd drukwerk, zoals kaarten en enveloppen.

Heeft u nog vragen?

Twijfelt u welke manier van drukken het beste geschikt is voor uw product? Stel uw vraag aan Edward. Hij helpt u graag op weg.

Edward BakkerKlantenrelatie en orderbegeleidingContact Edward
Neem contact op 

Klantvriendelijk & persoonlijk

Klantgerichtheid is het kernwoord van onze onderneming. Wij bouwen een vertrouwensband op met zowel onze klanten als onze leveranciers. Wij bespreken uw wensen en geven advies tijdens het gehele proces van het ontwerp tot aan de bezorging.

Hoogste Kwaliteit

Wij gaan alleen voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Door ons moderne machinepark kan Drukkerij Bakker aan alle wensen van de klant voldoen. Door onze kennis, ervaring en door het gebruik van de beste producten, leveren wij het allerbeste resultaat.

Kennis

Drukkerij Bakker staat garant voor ruim 50 jaar aan kennis en ervaring. Of het nou gaat om drukwerk, printwerk of design; Drukkerij Bakker weet het!

Enthousiast

Wij vertalen al uw ideeën naar drukwerk. Elke uitvoering is mogelijk, van glanzend tot mat, dik of dun papier, in alle vormen en maten. Of u nu een huisstijl, visitekaartjes, folder of een boek wilt laten drukken, wij staan graag voor u klaar. En verzorgen uw druk- en printwerk, van het ontwerp tot aan de bezorging.

Snelle levering

Heeft u een spoedklus, dan helpen wij u om uw order zo snel mogelijk af te krijgen. Wij brengen dit graag bij u langs, of dit nou in Roelofarendsveen of ergens anders in het land is. Heeft u een opdracht die niet direct af hoeft te zijn, dan bespreken we wanneer u tijd heeft om uw product op te halen, of wanneer het drukwerk bij u bezorgd kan worden.

Recensies & aanbevelingen

Lees meer